CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 29, 2011

hantaran tunang haku

agak-agak la ek ader x org nak bace bile letak tajuk mcm diatas

hahhaahhahhaaaa
walaupon mcm mengenakan org tp lau ader yg teruja nak baca kire ok la tu kan
pastuh free jerk dpt maki hamun 
huahuahuahauahua
itulah yg harus diterima bile ngenakan org jerk kijenyer
ok stop dulu cite mengarut ek
now nak cite pasal DIPPED APPLE

haku dpt idea nie pon pas men google
biaselah menunggu posting yg entah bile haku pon bukan kemain lagi rajen men google2 neh
tp xpe kan google benda baik
hehehehhehehe

mase mule2 ak nengok benda nie mcm pelik semacam jerk
dlm ati ckp eh apple nie pon boleh ek wat mcm nie
ingatkan stoberi jerk
hehehehehe


patuh harini gigih betol suh adik haku g beli epal
naseb ler sape suh balik kg
muahahahahhahaha
sabtu ahad memg dia xder kelas tuh balik kg
akhirnya impian haku tercapai weh sbb adek haku tulun belikan epal
hahahahahahahhaaa

yok ar layan gambo dari kamera pinky ku
hehehehe
walaopon kamera nie xsehebat DSLR tp xpe still cun melecun bila amek gambo
huahuahau





yg kecik comel nie sesuai utk doorgift...lau korunk wat mcm nie sure ar mesti gerekk seyyy


sebeno-benonyer dipped apple nie boleh dijadikan hantaran pertunangan,perkahwinan,hadiah dll
yg nie haku test power jerk, so if ader yg nak order tok kahwin ke tunang ke nt haku letak ler kat box yg cun melecun
hehhehehe

okeh byeee











1 comment:

  1. suka la tengok, da macam coklat ferrero gergasi...!

    ReplyDelete